Axelent Safe X Christmas)

 

Även vårt montörsteam har genomgått stora förändringar. En ny tjänst som utbildnings- och kvalitetsansvarig har tillsatts. På nästa uppslag kan du läsa om Kai och vad hans tjänst kommer att innebära. Där kan du även stifta bekantskap med Erik och hans nygamla roll som montageansvarig.

I nya numret av Safe-X News får du en uppdatering om hur bygget av våra nya lokaler fortskrider. Nu går det att se med blotta ögat att det händer grejer!

Planeringen inför Fastighetsmässan 2020 är i full gång. Det är en viktig mässa för oss och den ökar i popularitet för varje år. Kanske ses vi där i slutet av februari 2020? 

Läs även mer om våra förrådslösningar. Där kan du läsa om vårt erbjudande som innefattar mycket mer än själva förrådet. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig varje steg på vägen till ett optimalt slutresultat.

 

Till sist vill jag ta tillfället i akt att önska er alla en god jul och ett gott nytt år!

Marcel Darroch-Davies

VD, Axelent Safe-X AB

2019 har varit ett år av förändring och tillväxt

Mycket har hänt under 2019, året där Axelents förrådssystem förenades med Safe-X produkter och Axelent Safe-X föddes. Vårt produktsortiment har utvecklats med både nya produkter och förbättringar av våra befintliga. Två produktsegment där det har hänt mycket under året är cykelställ och påkörningsskydd. Vi känner oss väl rustade inför framtiden med ett brett och väl sammansatt produktsortiment.

Vill du hellre läsa Safe-X News i PDF-format?

Läs hela Safe-X News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Hög tillgänglighet möter en oöverträffad bekvämlighet

Gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare. 

Lansering av Axelent Safety Design – En användarvänlig designupplevelse!

Gör dig redo att dyka in i en värld där säkerhet möter design  

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.