Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla inom EU. För Axelent är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och att vi säkerställer dataskydd för personuppgifter i de tjänster vi levererar. Vi tar ansvar för att skydda och vara transparenta avseende de personuppgifter vi på olika sätt hanterar.

Här kan du läsa mer om vår Integritetspolicy.

 

Integritetspolicy

Vi på Axelent värnar om våra kunder och anställda, vilket innebär att vi alltid ser till att samla in personuppgifter ansvarsfullt med hänsyn till din integritet. Det är viktigt för oss att du känner trygghet i att vi agerar ansvarsfullt och att personuppgifter som samlas in hanteras enligt gällande lagar och förordningar. För att vi ska kunna erbjuda våra tjänster och för att uppfylla juridiska krav mot myndigheter och individer, behöver vi samla in viss personlig data. Detta medför att du kan komma behöva lämna olika personuppgifter till företaget.

Axelent säkerställer att personuppgifter samlas in med största möjliga hänsyn till din integritet. Förutom vår IT-avdelning där våra specialister på dataskydd arbetar, har vi även dedikerat HR. HR fungerar som en förlängd arm till vår IT-avdelning och hjälper dig med frågor som rör dataskydd och personlig integritet.

Önskar du mer information om hur vi värnar om din integritet kan du läsa vår Code of Conduct, som förklarar hur vi hanterar personuppgifter samt våra etiska riktlinjer. Code of Conduct hittar du här.

Axelent säkerställer att din information samlas in med hänsyn till din integritet och att vi följer gällande lagstiftning.

 

Mats Hilding

VD Axelent AB

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Artiklar

8 jul 2021 • Artiklar

7 utflyktsmål nära Hillerstorp

Magiska Småland är fylld av spännande platser. I trakterna runt Hillerstorp finns en mängd roliga...

29 jan 2021 • Artiklar

Att möta kundernas behov av snabbhet, pålitlighet, flexibilitet och kvalitet

Världen förändras i en allt snabbare takt och digitalisering, miljö och teknologiska framsteg sät...

21 dec 2020 • Artiklar

Ett globalt varumärke - i 30 år och många år framöver

Året närmar sig sitt slut och det är dags att sammanfatta 2020. I år har jag fått en ny utmaning...

26 okt 2020 • Artiklar

Världsaktören från Hillerstorp

Born global har varit Axelents paroll sedan starten 1990. Och globala har vi blivit. Idag har Axe...