En tid att vara rädda om varandra säger Axelent VD Mats Hilding

Vårt uppdrag, sedan vår start 1990, har varit att skydda människor. I den situation vi befinner oss i idag, har detta aldrig känts mer viktigt. Vår högsta prioritet nu är att värna om våra anställdas och våra kunders hälsa och att säkerställa stabiliteten i vår verksamhet.

Mats Hilding)

 

En tid att vara rädda om varandra

Vi har inga störningar i vår verksamhet och vår produktion är igång. Vi vidtar dock alla säkerhetsåtgärder vi behöver för att skydda våra anställda och för att upprätthålla vår service och leveranser till våra kunder. Vi minimerar alla våra resor och fysiska möten, men vi bokar inte av utan håller kontakten med er digitalt istället. Våra anställda ombeds att stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymtom och vi håller en restriktiv besökspolicy.

Axelent har fortfarande inga problem med att köpa råmaterial eller andra produkter från våra leverantörer. Vi är oerhört glada för det fina nätverk av leverantörer vi arbetar tillsammans med och följer lagernivåerna noga för att fortsatt kunna säkerställa leveranser till våra kunder. Axelent har som mål att i största utsträckning arbeta med leverantörer i vårt närområde vilket är extra tacksamt i det läge vi befinner oss i just nu. 

Trots att världsläget är tufft så finns det ljusglimtar i mörkret och jag tror att vi gemensamt kan hitta vägar framåt. Ensam är inte stark i detta läge. På Axelent har vi alltid haft en stark laganda och engagemang för våra kunder och vår verksamhet och i svåra situationer som den vi befinner oss i just nu, så visar sig omtanken om varandra än mer. Det är jag oerhört stolt över! 

 

Va rädda om er,

Mats Hilding

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Hur möter vi framtidens rekryteringsbehov inom tekniska yrken?

Att rekrytera till industrin och tekniska yrken är en utmaning idag. Vi har pratat med Cecilia Da...

Hållbarhet i fokus vid installation av laddningsstationer

Axelent har hållbarhet i fokus när man investerar i att erbjuda personalen möjlighet att ladda si...

Ett långvarigt partnerskap blev grunden för X-Protect

När vi möter Edvin Lindqvist hos Inca Plast så är det glädje och stolthet som står i fokus

Innovation och hållbarhet får genomslag i hela verksamheten

Axelent hade inte varit där de är idag – de hade inte vunnit globala marknadsandelar, haft stora...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.