Axelent Safety Book

Vår handbok Axelent Safety Book guidar dig genom snårskogen av rådande lagstiftning, EU-direktiv, certifieringar, regler och krav. Boken finns nu i en uppdaterad edition med nya kapitel.

Axelent Safety Book Machine Guarding)

 

Bokens författare är expert på maskinsäkerhet

Författaren till Axelent Safety Book heter Matthias Schulz. Schulz är en oberoende maskinsäkerhetskonsult som samarbetar i ett joint venture med Axelent AB, Sverige och Axelent GmbH, Tyskland. Han har fungerat som rådgivare mot verkstadsindustrin i Tyskland, Österrike och Schweiz sedan början av 1990-talet. Schulz håller regelbundet utbildningar i dessa länder och bokstavligt talat har tusentals ingenjörer dragit lärdom av såväl hans utbildningar som hans böcker om riskbedömning, maskinsäkerhet och teknisk dokumentation.

Den unika boken har översatts till åtta språk

Axelent Safety Book ges ut på spanska, tyska, engelska, franska, svenska, polska, japanska och nederländska. Boken kan inte beställas eller laddas ner. Enda sättet att få ett exemplar är att boka in ett besök med en säljare.

Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av din säljare.

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!