Stamp_bygg.jpg)

 

 

Årets Feedback 

Skicka in din feedback till oss och vinn
en weekend!

Solen steker, blickarna spänns och duellen är bara ett par sekunder ifrån. 1, 2, 3 – Pang. Följ med Axelent till Vilda Västern och sommarens stora äventyr. En värld full av fängslade shower, fascinerande hjältar och skurkar, salooner med god mat och dryck och massor av andra upplevelser. Så dra på dig bootsen, sadla hästen och ladda knallpulverpistolen. För nu är du i Vilda Västern!

 

Tävla och vinn ett äventyr

Skicka in din feedback till oss på feedback@axelent.se, och på så vis är du med och tävlar om en weekend på High Chaparral. För att vi ska kunna lära oss och bli bättre behöver vi er hjälp. Vi vill veta vad ni tycker, bra eller dåligt, högt eller lågt. Vi kan då jobba vidare på det vi är bra på och bättra oss på det som är mindre bra. 

Tävlingen avslutas den 1/6 och vi kommer då att ta kontakt med vinnaren, samt publicera infon i våra olika sociala medier.

WHITE.jpg)

 

 

Dina kontaktpersoner på Axelent Team Bygg

undefined

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!