Axelent around the world

Axelent Australia Pa Auspack)

 

 

 

Axelent Australia lanserade nyheter på AUSPACK 2019

Axelent Australia ställde nyligen ut på mässan Auspack, den största mässan för förpackning och bearbetning i Australien. Under den fyra dagar långa mässan lanserade Axelent Australia det nya sortimentet med påkörningsskydd. I den välbesökta montern kunde besökaren klämma och känna på så väl maskinskydd som det nya sortiment av påkörningsskydd.

Axelent Italy Lamiera

 

 

 

Lamiera

15-18 maj 2019 | Italien

I maj medverkade Axelent Italy Srl på Lamiera som hålls i Milano. Lamiera är ett av de största internationella eventen när det gäller maskinverktyg, skärteknik, deformation, bearbetning men även automations- och robotlösningar. I montern visade man bland annat X-Guard och det nya sortimentet av säkerhetsprodukter. Deltagandet på mässan har gjort det möjligt för Axelent att etablera sig mer på den italienska marknaden.

Intralogistex Show)

 

 

 

Intralogistex Show 2019

26–27 februari 2019 | Coventry, England

Axelent Ltd ställde åter igen ut på mässan Intralogistex, som hölls i februari. Det är andra året i rad som Axelent Ltd medverkar på denna relativt nya mässa som blir större och större för varje år. Mässan var en stor framgång med fantastiska möjligheter att prata med nya och befintliga kunder. Axelent Ltd vill tacka alla som besökte montern under mässan.

National Manufacturing Supply Chain

 

 

 

National Manufacturing Supply Chain

17 januari 2019 | Dublin, Irland

Axelent Ltd ställde för första gången ut på mässa på Irland. Detta var en fantastisk möjlighet att introducera Axelent till många nya kunder. Mässan var en stor succé och genererade många nya kontakter. Axelent Ltd ser fram emot att besöka Irland snart igen!

Promat Show)

 

 

 

Axel syntes på Promat Show 2019

8-11 april 2019 | Chicago, USA

Axelent Inc. deltog tillsammans med ett tusental andra utställare på Promat Show 2019; en av de största tillverknings- och leverantörsmässorna i Nord- och Sydamerika. Mässan hålls varannat år på McCormick Place i Chicago och Axelent var på plats för sjätte gången.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2019

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.